Facebookon

5. alkalom – Digitális tananyagok az oktatásban Nyomtatóbarát változat

Folytatódik A hallgatóközpontú képzésért oktatási innovációs műhely

Digitális tananyagok az oktatásban

Plakát:

Plakát letöltése    

A hallgatóközpontú képzésért oktatási innokifejezést akkor használjuk, ha a tanulás, tanítás folyamatában digitális tananyagokat alkalmazunk, mvációs műhely első találkozóját ebben a félévben 2017. február 7-én, kedden 14 órától tartjuk a SZTE JGYPK Felnőttképzési Intézetében (Szilléri sgt. 12.) A találkozón a digitális tananyagok készítéséről felhasználásáról lesz szó.

Napjainkban az IKT (információs és kommunikációs technológia) eszközök fejlődésének köszönhetően új lehetőségek nyílnak meg az oktatásban. Az e-learning (m-learning) elyek multimédiás eszközökkel, webes tartalommal, interaktív programokkal, felülettel rendelkeznek, így lehetőséget adnak az önálló tanulásra. A hallgatóközpontú képzésért oktatási innovációs műhely következő találkozóján a digitális tananyagok nyújtotta lehetőségekkel foglalkozunk, továbbá olyan képzések tapasztalatait ismerjük meg, melyek digitális tananyagokra épültek.

A találkozó első részében közösen feldolgozunk egy rövid tananyagot, melyben képek, videók, interaktív tesztek találhatók. A tananyagot az ExeLearning programmal digitalizáljuk.Az elkészült tananyagot HTML formátumba exportáljuk, így azok számára is elérhetővé tehetjük, akik nem regisztrált felhasználók valamely oktatást támogató rendszerben.

A találkozó második részében három rövid referátumra kerül sor:

A találkozóra tisztelettel meghívjuk.

 

Kérjük, jelezze részvételi szándékát a jeke@jgypk.szte.hu email címre, illetve ha a találkozó témájával kapcsolatban kérdése, javaslata van, azt is írja meg nekünk.

 

Szeged, 2017. 01. 27.

 

Dr. T. Molnár Gizella                                Dr. Keczer Gabriella és Árgilán Viktor

intézetvezető                                                  szakmai felelősök